søndag 29. desember 2013

Snart skriver vi 2014

Jeg må bare si det, jemini hvor fort tiden går! Akkurat nå føler jeg meg som en "gammel tante", i og for seg ikke helt uten grunn, er definitivt tante og av enkelte i generasjonen under definert som gammel. Saken er bare den at jeg føler meg ikke gammel til vanlig, bortsett fra de små "gammel tante"-anfallene som kommer som en stormvind over meg når jeg kaster ut påstander som at tiden flyr så alt for fort :-)

2013 har vært et litt annerledes år på mange måter med noen uforutsette utfordringer og humper i veien for undertegnede.  Hva gjør man så med utfordringer og humper? På ett eller annet vis må de fikses, de har vært i 2013 og vil fortsette å være i 2014 under bearbeiding - ting løser seg gjerne til slutt. 

Så hvorfor deler jeg dette med dere her på bloggen? Enkelt, det sies at strikking er den nye yoga - jeg driver litt med yoga, og det funker for meg, men skulle jeg gjort like mye yoga som jeg har strikket de siste 6 månedene, er jeg sikker på at jeg kunne gjort suksess på sirkus i ulike ekstreme yogapositurer strikkende nå. Som dere skjønner, strikking har gitt meg terapi i store doser. Når jeg strikker så klarer hodet å koble helt ut, den ene fargen og mønsteret tar over etter den andre helt uten nevneverdig tankevirksomheten - det går liksom helt av seg selv. Hodet får fri samtidig som kreativitet og skaperbehov får fritt utløp. 

Resultatet av alle strikkeriene er en hel haug med teppesjal, nesten like mange ponchoer og en trillion tovede "dingser". Jeg kan love dere at det blir flere av alt i 2014 og tillegg kanskje noe nytt ... ehhh ... helt sikkert noe nytt :-)

Tusen takk for at dere følger skribleriene og strikkeriene mine - synes det veldig stas ❤

Jeg håper dere alle har hatt en fredfull jul og at dere får et strålende 2014 fylt av strikkerier :-) 

Godt nytt år!
Anne Merete 




torsdag 12. desember 2013

Tripp - trapp - tresko

Er vokst opp som en av tre jenter, og med en aldersforskjell på 3 år og 12 månder fra yngste til eldste mann - eller jente, om du vil - så jeg er godt kjent med tripp - trapp - tresko. Denne gangen er det ikke snakk om småjenter med og uten tenner og hjemmeklippet sveis, men derimot hjemmestrikkede kurver i ulike størrelser som kan brukes til så mangt. Prisene på disse ligger fra 200 og oppover - avhenger av hvor mye garn som går med. Prisen på disse på bildet er 200, 350, 650 for størrelsen liten, større, størst :-)

tirsdag 10. desember 2013

Oh what a beautiful morning oh what a beautiful day

... og det er en stund siden jeg sist var på bloggen. Første halvdel av uken er heldigvis ferdig, siste halvdel av uken venter. I dag skinner solen fra knallblå himmel og det glitrer i snøen! Og jeg har bestilt mer garn - igjen. Snart kommer det rosa inn i alle fargernyanser og fasonger. Som dere skjønner det blir mye rosa nå når det går mot våren. Jeg har en plan om å komme med produkter i en annen fargeskala også - følg med så kommer det plutselig :-) 

Og du, har du innspill eller ønsker om farger, legg gjerne igjen en kommentar. 

Ha en fortsatt strålende førjulsdag!