søndag 26. januar 2014

Det snør det snør ...

Når snøen først kom til Konnerud, så kom den i store mengder! Egentlig ganske deilig når alt blir så mye lysere.




Januar har vært ganske travel på mange måter, ikke minst på strikkefronten. Spesialiteten min er jo egentlig teppesjalene som var starten til det hele. Etterhvert så laget jeg puter for å supplere sjalene i sofaen ute i hagen eller inne i stua. Underveis kom det en tanke om å lage poncho - og som dere vet det har vært laget en rekke ponchoer i ulike farger og fasonger det siste halve året.

Nå har jeg også laget to kosegensere, designet er stort og "flagerende" - den skal passe til jeans og kule støvletter, på hytta i helgen, når skituren er ferdig eller som varmekosegenser når snøen er borte og vi igjen kryper ut i hagen og på verandaen om kveldene. Jeg har ikke bestemt meg endelig for hvilket garn jeg skal bruker til "hovedfargestrikken", men ellers så er prototypen ferdig! Håper du liker den!

Har du lyst på genser? Prisen for liten/medium vil mest sannsynligvis bli 1600 kr og stor/ekstra stor 1800 kr





søndag 5. januar 2014

Godt nytt år - snart er det vår og påske :)

Det nye året ble ønsket velkommen på varkre Golsfjellet. Jeg var så heldig å få oppleve vinter og snør, og en fantastisk solrik og akkurat passe kaldt siste dag før det nye året gjorde sitt inntog.




I kveld har jeg vært ute på tur langs Drammenselva med en venninne, uten snø, men med regn. En litt hutrete, men deilig tur - om enn lite som minner om vinter. Som min søster sa tidligere i uken, når snøen ikke er kommet nå kan den like gjerne vente til neste vinter. Med andre ord, resten av vinteren blir å nyte på fjellet og her nede kan vi forberede oss på vår ... kanskje

Strikkeriene mine er avgjort på vei mot vår, påske og sommer. Fargene om dagen går mye i rosa og rosa, rosa og lilla, rosa og brunt. HVorfor rosa, det er mest fordi rosa og lilla representerer varmere tider, blomster, lysere tider - ja, også er jeg veldig glad i rosa :-) Rosa er jo ikke rosa, det finnes så mange varianter av rosa at alle kan finne en nyanse som tilhører dem. Har nettopp laget en rosa/lilla liten poncho en brun og rosa stor poncho - perfekte plagg for tiden som kommer. Hvis du er av den varme typen, er de faktisk perfekte plagg allerede - jeg "bor" i min om dagen. I tillegg så jobber med å lage noen pledd, puter og sitteunderlag som kan være perfekte for påskehytta - har du lyst på "egne" farger, så ta kontakt, det finnes få, eller ingen, fargegrenser!


Inntil videre blir det nok fortsatt mye rosa, men jeg lover det kommer andre farger etterhver, og fortere enn etterhvert om noen skulle ønske det!

Ha en fantastisk fin januaruke!