onsdag 30. april 2014

Ny strikkepakkemodell

Hvis det er ett tidspunkt man burde holde bloggen oppdatert så er det vel nå, skal si det skjer ting. I går ble jeg ferdig med en ny strikkepakkemodell. Super fornøyd og har fått en haug med positive tilbakemeldinger. TUSEN TAKK, det settes veldig pris på! Nå er spørsmålet, jeg skal strikke opp en farge eller to til og vil gjerne ha tilbakemeldinger fra dere. Hvilken farge ville du ha valgt å strikke denne genseren i?

Gleder meg til å høre fra deg :-) 


søndag 27. april 2014

Spennende dager ...

For de av dere som følger meg på Instagram og Facebook er det nesten umulig å ikke ha fått med seg at jeg pakket alle strikkeriene i går og dro på fotoshoot. Dette har jeg gledet meg til over lang tid, det er akkurat som om jeg går inn i en ny fase. Veien fra iphone-bilder til ordentlig fotografier er lang. Produktene blir med ett noe litt mer enn bare strikkerier. Det betyr selvfølgelig ikke at iphonebildene vil ta slutt - langt i fra, men det betyr at den snart lanseringsklare nettbutikken til Varm design, får et mer gjennomført uttrykk. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å vente med å vise dere bilder frem til butikklanseringen, men siden jeg er så himla fornøyd med resultatet, får dere en liten sniktitt her. Ha en fortsatt strålende søndag ... og uke :-)




mandag 21. april 2014

Her går det unna :-)

Jeg har det siste året brukt mye tid, energi og mange mange tanker på strikkerier og kreativitet. Hva har det kommet ut av det? Blant annet tusenvis av meter garn som er blitt til ting - varme, myke og kreative Varm design-ting. Dette har også fått meg til å innse at denne type aktivitet er noe jeg ønsker å fylle mer av tiden min med. Tanker og ideer har festet seg og fått lov til utvikle seg, og nå er planlegging og forberedelser til første steg på veien godt i gang - min egen nettbutikk! Butikken vil ha meg og mine strikkerier som utgangspunkt ... også kommer det mer etterhvert :-) Det er fortsatt en del som må fikses, men om ikke så alt for lenge gleder jeg meg til å ønske dere velkommen i Varm designs nye nettbutikk! 

Ha en strålende uke alle sammen!

 

 

onsdag 9. april 2014

Alpakkagarn klør ikke!

Visste du det?

Her kommer det noen fakta til. Alpakkaen

• er et søramerikansk kameldyr som tilhører slekten vikunjaer.
• finnes i to varianter, suri og huacaya - huacaya er mest vanlig.
• har en gjennomsnittsvekt på 50–70 kg
• har gjennomsnittlig skulderhøyde på 1 meter - med hals og hode blir den cirka 1,5 meter
• går drektig i 335–340 dager
• kan føde rundt 15 avkom (også kalt cria) i løpet av en levealder
• criaen veier mellom 5 og 9 kg ved fødsel og dier moren i cirka 5–6 måneder, men hunnen kan pare seg allerede 14 dager etter fødsel
• har en levealder på 20–25 år
• er et utpreget flokkdyr som eksisterer i to pelsvarianter, suri og huacaya
• suri-alpakka blir av og til også kalt hippie-alpakka, siden pelshårene er ekstra lange
• mest vanlig (cirka 90-95 prosent av dyrene) er imidlertid huacaya-alpakka
• kan som lamaen spytte, men gjør det sjelden.

Og som sagt, ullen fra alpakkaen KLØR IKKE! Ha en strålende dag alle sammen!:)


(Bildet er lånt fra alpakkaelskare.blogg.no)