onsdag 23. juli 2014

Selge sand i Sahara?

Det er ingen tvil, det er sommer!

Jeg er ferdig med sommerferie 2014, del 1 om halvannen uke, tenkte jeg å ta del 2. I mellomtiden registrerer jeg at det er varmt, varmt, varmt og når man ikke har et basseng eller et hav å kaste kroppen ut i hver gang det blir for varmt i toppen, så blir denne varmen veldig varm.

Og apropos varm, jeg sitter egentlig her og føler at jeg selger sand i Sahara om dagen ... :D Med 30 varmegrader og ikke en sky i sikte, kan det virke litt håløst (selv om mange faktisk har vist seg å ha samme overbevisning som meg om at sommerstrikk er bra) å overbevise alle der ute om at JA dere bare MÅ HA den garnpakken med ALPAKKA ... derfor, med fare for å bli oppfattet som en festbrems -  det blir snart kaldt og JA dere bare MÅ HA den garnpakken med ALPAKKA :D

Kos dere masse i den deilige varme sommeren!
Ekstra varm hilsen fra Anne Merete



lørdag 5. juli 2014

Vinn gavekort i nettbutikken!

Ha ... dere trodde at nå ble det fred, nå når Varm design drar på ferie? Den gang ei :D Siden vi lever i den digitale hverdagen - og feriedagen - som vi gjør, vil dere garantert høre fra meg også nå i juli hvor det per definisjon er ferie. 

Jeg er nå på vei til Middelhavets varme, med kofferten full av sandaler, sommerkjoler og ... ja ... garn. Kanskje blir det ikke så mye strikking, men med er det! 

Til informasjon så vil det ikke bli sendt ut noen bestillinger i perioden 1.-20. juli. Bestillinger som kommer inn i den perioden, vil bli sendt fortløpende i den påfølgende uken. 

SÅ TIL NOE MYE VIKTIGERE :)

Har du lyst til å vinne gavekort som kan brukes i nettbutikken? 

Alle som handler garnpakker i perioden 5.-31. juli er med i trekningen på at gavekort med verdi 700 kroner! 

Lykke til og RIKTIG GOD SOMMER!