lørdag 30. november 2013

Julemarked på Hernestangen

I går kveld var det hektisk strikking i stua for å bli ferdig med alt som skulle leveres til julemarked. Med kroppen godt plassert i sofaen, innbitt strikking og all nødvendig proviant innenfor rekkevidde, rakk jeg å strikke ferdig to små kurver i rosa og brunt, tove dem, sy på merkelapper og i løpet av natten så har de tørket på varmekablene på badet. Så i dag tidlig kunne jeg sende av gårde to sjal, en pute og flere kurver til julemarkedet på Hernestangen kulturmarked.

Hernestangen kulturmarked ligger som dere sikkert skjønner på Hernestangen i Røyken (for de som er halvveis kjent, på vei ut mot Rødtangen). Hernestangen på Gjerdal har et aktivt kunst og kulturmarked som drives av 20-30 kreative personer. Sammen fyller de butikken med massevis av arbeider de selv har laget. Vakre bilder, smykker, designklær, strikketøy og trearbeider. De har primært åpent på lørdager, men holder julemarked nå i desember. Bor du i området, kan det være vel verdt et besøk for å treffe hyggelig folk og ta en titt på masse flott brukskunst, og kanskje finner du en fin julegave til deg selv eller andre :-)

 


Foto: Geir Dahl
  Hernestangens kulturmarked holder åpent til og med 21. desember.

Åpningstider hverdager 10.00-20.00, lørdag 10.00-18.00 og søndag holder de stengt.

Hernestangen kulturmarked holder til på Hernestangen friluftsområde på Gjerdalstangen ... i det røde huset ... på sommeren, men julemarkedet finner du på Røyken-senteret i Røyken sentrum :)

Riktig god førjulstid alle sammen :-)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar