tirsdag 24. juni 2014

Boyfriendgenser ... eller kjærestegenser som det vel strengt talt heter :)

Det du sikkert ikke vet, er at jeg har brukt noen år på å studere språk, og da spesielt det engelske og norske språk, jeg er anglofil, snakker engelsk godt over gjennomsnittet og er like intest opptatt av språk som strikking! Ikke minst er jeg opptatt av at det norske språket kanskje har færre ord enn det engelske, men det betyr IKKE at det norske språk av den grunn kan kategoriseres som fattig. I bokmålsordboka står det visstnok mer enn 65 000 - SEKSTIFEMTUSEN - ord. Det burde være mer enn nok til ikke å kategorisere språket vårt som fattig. Så, hvordan kom jeg inn på dette? Jo det er rett og slett en digresjon for å forklare overskriften - og et uttrykk for mitt engasjement :)

Tegning: datategnet av en overivrig Varm design-medarbeider ....
Poenget er - jeg har en plan! Ikke en Egon Olsen-plan, men en plan om å lage et mønster til en gutte-/herregenser. I den forbindelse ser jeg egentlig et bilde for meg, men kom på den smarte ideen om å spørre dere der ute, hvordan herregenser ønsker dere? Det skal være en kjærestegenser, som dere strikker like fort og greit som alle kvinnestrikkeriene fra Varm design, og den skal selvfølgelig være i alpakka - om enn kanskje ikke i det mest pusete garnet :)

Jeg vil gjerne vite hva vil dere ha, rund hals, båt hals, vrangbord eller ikke, vid eller smal modell, glattstrikk eller rillestrikk, eller en annen strikk ... er det andre ønsker ?

Jeg håper jeg hører fra dere ... gleder meg til å sette i gang :)

Ha en fortsatt varm dag
Anne Merete

2 kommentarer:

 1. Så spennende.
  Jeg selv liker v-hals/sjalskrage på herregenser. Er jo fint med flere slags strukturer i strikken. Blande litt teknikker.
  Jeg synes nok at det mest pusete garnet ikke helt er til en herregenser :)

  Masse lykke til på veien flinka :)

  Ha en fin og varm dag
  Ann-Charlotte

  SvarSlett
  Svar
  1. Taaakk Ann-Charlotte! Både for innspill og komplimenter :) Det er ikke så vanskelig å være flink når man driver med noe det man synes er aller morsomst i hele verden :D

   Varm hilsen og god sommer til deg ... håper den blir knallvarm, men ikke så varm at du ikke får svingt strikkepinnene :D

   Slett