torsdag 23. mai 2013

Helg og fargekombinasjoner

... og varmen fra forrige helg har ikke vist seg på noen dager - men de som har greie på nedbørsmengder, temperaturer og klima og sånt sier at det er håp i hengende snøre, lys i tunnelen eller rett og slett det er meldt en regnfri helg.

Regnfrie helger i mai er stas og bør brukes maksimalt - enten det er til tivoli, soling, grilling og vin, hagearbeid ... eller strikking. Jeg er travelt opptatt med bestillinger, så det blir nok en og annen strikkepinne brukt denne helgen også.

 

Fargekombinasjoner og andre kombinasjoner

Sjalene som har skiftet eier har til nå vært enten vært blå/brune/grå, hvite eller rosa/syrin/hvite. Det som skjer er at hver gang jeg lager en ny fargekombinasjon så kommer det inn bestillinger på akkurat den kombinasjonen. Jeg har nettopp gjort ferdig et rosa/hvitt som har medført masse positiv omtale og flere som vil ha. Og de skal få :-) Saken er bare den, om du bestiller "sånn sjal som på bildet" så får du ikke et sånn sjal som på bildet - av den enkle grunn at noe av konseptet for sjalene er at de skal ikke være like, de skal være usymmetriske, de skal ha ulike garnkvaliteter blandet og de skal være litt skjeve. Og ikke minst, de skal være laget av naturmaterialer, med kjærlighet og til DEG!
Derfor, om du skulle finne ut at du bestiller et sånt sjal som på bildet, så vær forberedt på at et sånn sjal får du ikke, men du får ett som kan ligne veldig og ha nesten de samme fargne og nesten det samme garnet.

Fortsatt god mai, kos dere i helgen og husk at fleecejakken fint kan byttes ut med noe som er litt mindre sporty, kanskje like fargerikt, men mye lekrere :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar