Om Varm design

Du har nå kommet til Varm design sin nye blogg. Varm design er et resultat av at hun som står bak har strikkedilla. Jeg sitter til vanlig på et kontor, men har en stor mengde kreativitet og et skaperbehov i meg som ikke får utløp mens jeg er i jobbemodus. Derfor strikking! I tillegg er strikking verdens beste avslappingsterapi i en 
aktiv hverdag.

Jeg har strikket et utallig antall jakker og fikk en kveld for noen år siden den lysende ideen å lage et teppesjal av restegarn til en venninne. Saken er den at restegarnet ble tomt svært fort, så en tur i garnbutikken måtte til. Resultatet var verdens fineste sjal - synes jeg i alle fall selv - laget med noe restegarn, masse nytt garn og en stor mengde kjærlighet. Å lage disse sjalene tar både tid og koster penger, men det er veldig vanskelig å stoppe "produksjonen". Og en vakker dag høsten 2012 kom ideen opp med å gjøre dem tilgjengelig for alle andre. Det startet med en side på Facebook og nå denne bloggen!

I utgangspunktet er det teppesjalene som er blitt mitt varemerke,  men som vi alle vet, det er kun fantasien som setter stopper for kreativiteten og hos undertegnede lever begge i beste velgående. Her strikkes det opp, ned og mente ... ta en titt på varmdesign.no så kanskje du finner noe du har lyst til å prøve deg på

Alle produktene er laget i naturmaterialer som ull, alpakka og mohair og er 100 % håndlagede. Alle som strikkes på bestilling i signaturstrikken har unik design og fargene som settes sammen varierer med humør og årstid.

Vil du vite mer eller ønsker du å bestille? Logg deg inn på varmdesign.no og ta kontakt så vi kan snakke om farger, pris og levering :-)

Ha en fortsatt varm dag!
Anne MereteKontaktinformasjon

Varm design fra Anne M Fjeld
Krutthuset 44
3030 Drammen

Tlf. 905 36 940
E-postadresse: info@varmdesign.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar