mandag 30. juni 2014

StrikkeDAG og strikkeKURS for barn og besteforeldre ... eller en annen voksen som har lyst til å finne på noe annerledes :)

Fra høsten 2014 vil Varm design sette i gang med strikkekvelder og kurs for store og små. Varm design ønsker at så mange som mulig skal få oppleve gleden ved å strikke og ikke minst gjøre det sammen med noen. Alle arrangementene tar utgangspunkt i strikkepakker fra Varm design.

StrikkeDAG for barn og besteforeldre

Har du lyst til å gjøre noe hyggelig sammen med barnebarnet eller kanskje med en niese eller nevø? I september kjører jeg i gang med strikkedager for barn og besteforeldre. Vi har kalt det barn og besteforeldre, men alle er selvfølgelig velkommen - så lenge man kommer fordi man har lyst til å strikke :)

Strikkedagene varer i 2 timer. Barna får utdelt strikkepakke med garn, pinner og oppskrift når de kommer (ikke inkl. i prisen). Vi legger til rette for en hyggelig dag med kreativitet, smil og latter :)

Aldersgrense: barna anbefales å være 9 år eller eldre da de bør være introdusert til strikking allerede. Men i bunn og grunn er det opp til dere å finne ut om dette passer for deg og dine :-)

Sted: bestemmes senere, men i Drammen/Lier-området 
Datoer: lørdag 13. og/eller 20. september
Tid: 11.00-13.00
Påmelding: info@varmdesign.no
Pris:  500,- (strikkepakke med garn og pinner kommer i tillegg) per gang
Introduksjonspris: 350,- (strikkepakke med garn og pinner kommer i tillegg) per gang
Begrenset antall plasser

StrikkeKURS for barn og besteforeldre

I oktober og november arrangerer jeg strikkekurs over tre helger for barn og besteforeldre. Også dette har jeg kalt  barn og besteforeldre, men igjen, alle er selvfølgelig velkomne  :-)

Strikkekursene varer i 2 timer, tre lørdager på rad. Barna får utdelt strikkepakke med garn, pinner og oppskrift når de kommer (ikke inkl. i prisen). Jeg legger til rette for noen hyggelige lørdager med kreativitet, smil og latter :)

Aldersgrense: barna anbefales å være 9 år eller eldre da de bør være introdusert til strikking allerede. Men i bunn og grunn er det opp til dere å finne ut om dette passer for deg og dine :-)

Stedbestemmes senere, men i Drammen/Lier-området 
Datoer: 11., 18. og 25. oktober ELLER 8., 15. og 22. november.
Tid: 11.00-13.00
Påmelding: info@varmdesign.no
Pris:  1100,- (strikkepakke med garn og pinner kommer i tillegg)
Introduksjonspris: 800,- (strikkepakke med garn og pinner kommer i tillegg)
Begrenset antall plasser

Hadde vært gøy å se dere 😊

Varm hilsen fra Anne Merete Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar