torsdag 12. juni 2014

Det er snart sommerferie ...

... noen har kanskje allerede startet ferien, mens andre ikke skal ha ferie før til høsten. Jeg har ferie fra 4. juli
Foto: Anja Lindtner

og gleder meg stort. Det er særdeles morsomt å starte butikk, men utrolig deilig med ferie også, det er noe med det der å reise helt bort, nyte sol, sommer, varmt vann, god mat og skjønn familie :)

Side denne julimåneden går med til stort sett feriering for den store majoriteten, må dere passe på å få tilsendt nok garn ... Hva er vel bedre etter en lang dag i solen, enten det er ved sjøen eller på fjellet, og krype ned i sofaen, uten en eneste forpliktelse før i morgen tidlig? Det er da du skal ha strikketøyet liggende, fiske det opp av strikkenettet, lene deg tilbake og strikke litt på en poncho eller genser og nyyyyte sommerkvelden. Det fine med Varm design-oppskriftene er at de ikke krever så mye ... perfekt for ferie. Og, siden motto til Varm design er "Ferdig på 1-2-3", så kan det være smart med to strikketøy i ferien, eller kanskje dere er to strikkende venner som skal feriere sammen og trenger hvert deres strikketøy eller kanskje dere bare rett og slett trenger ett hver :)

Bestiller du to strikkepakker samtidig, får du frem til 1. juli 
20 % avslag på den billigste strikkepakken. 

Tilbudet gjelder på fargene som er inne på lager og alle strikkepakker fra Varm design. Det er mange farger som ikke er lagt ut som egne pakker i butikken, men ta kontakt så legger jeg dem ut, om jeg har fargene inne!


Husk, Varm design har sommerstengt for utsendelser i perioden 4.-20. juli og 5.-13. august. 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar